Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/customers/ellakirjatfi/public_html/wp-content/themes/bambino/inc/metabox/init.php on line 746

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/customers/ellakirjatfi/public_html/wp-content/themes/bambino/inc/metabox/init.php on line 746
Kirjat | Ella ja kaverit

Ella-kirjat hurmaavat!

Huumoria pursuavat koko perheen Ella-kirjat ovat valtavan suosittuja sekä poikien että tyttöjen keskuudessa. Ella ja kaverit viihdyttävät myös lapsia kautta maailman, peräti 20 eri kielellä!

Ella on tokaluokkalainen tyttö, joka on kavereidensa mielestä fiksu ja tykkää tarkkailla muita ihmisiä, erityisesti opettajaansa. Ellalla on paljon kavereita: Hanna, Pate, Pukari, Samppa, Tiina ja Tuukka. Timo Parvelan kirjoittamia riemastuttavia koulumaailmaan sijoittuvia Ella ja kaverit -kirjoja on ilmestynyt yhteensä jo 18. Muhkea kirjasarja on saanut myös oman kaverikirjan ja Ellan ystävä Pate seikkailee omassa kirjasarjassaan vapaa-ajan melskeissä.

Pate on Ellan hyvä ja tärkeä ystävä. Hän on itse rauhallisuus, aina iloinen, eikä hän ole koskaan ilkeä tai tahdo pahaa kenellekään. Vauhtiin Pate pääsee urheilun parissa, jossa hän hyvä

Kirjat

Ella ja kaverit hevosen selässä

Saako Tuukka oman ratsastajapatsaan?

Ella ja kaverit mestarikokkeina

Herkullista luettavaa kaikenikäisille!

Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa

Ella ja kaverit meets James Bond!

Ella teatterissa (Ella-klassikko)

Rakastettu huumoriklassikko uudelleen kuvitettuna!

Ella ja kaverit liemessä

Ella ja kaverit liemessä vie lukijansa riemukkaaseen seikkailuun, joka pursuaa vinoa viisautta, kaltevaa huumoria ja hullunkurisia tilanteita.

Ella ja kaverit konsertissa + CD

Ella ja kaverit musiikin pauloissa!

Ella ja kaverit lapsenvaihteina

Suosikkisarjan kuudennessatoista kirjassa Ellan ja kavereitten oma opettaja ja opettajan vaimo lähtevät romanttiselle kylpylälomalle…

Ella ja kaverit matkalla jamboreelle

Leirielämä kutsuu Ellaa ja kavereita.

Ella ja kaverit karkaavat koulusta

Sarjan viidennessätoista kirjassa Ella ja hänen kaverinsa pääsevät vihdoin toiselta luokalta! Mutta heidän uusi luokkansa onkin yllättäen kaksi ja puoli A.

Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen

Pelastaako ihmekone koulun rahatilanteen?

Ella ja kaverit menevät metsään

Ella ja kaverit menevät metsään on kesäinen luontoseikkailu, josta ei vauhtia ja vinkeitä tilanteita puutu.

Ella ja kadonnut karttakeppi

Minä olen Ella. Olen vielä toisella luokalla, mutta en enää kauan. Kevätjuhlan jälkeen me pääsemme kolmannelle luokalle. Tai luultavasti pääsemme. Ehkä pääsemme, jos uusi rehtori päästää meidät. Opettajan pitäisi nimittäin opettaa meille vielä muutama pikkujuttu, ennen kuin me olemme valmiit.

Ella ja Sampan urotyöt

Sampan pitää suoriutua Herkuleen tapaan kahdestatoista urotyöstä päästäkseen äitinsä suosioon ja saadakseen luvan osallistua Batman-kokoukseen.

Ella ja kaverit juhlatuulella

Juhlakirjassa on kolme Ella-tarinaa, joista kaksi on aiemmin julkaistu Tammen Kultaisessa lukukirjassa ja kolmas on täysin uusi, vain juhlakirjaa varten kirjoitettu.

Ella ja Yön ritarit

Pate saa potkut urheilujoukkueesta, koska ei valmentajan mielestä ole siihen riittävän hyvä. Ella ja kaverit päättävät auttaa Patea perustamalla oman Yön ritarit -nimisen jääkiekkojoukkueen.Tarkoituksena on napata mestaruus Paten entisen joukkueen nenän edestä ja kostaa siten potkut Paten puolesta. Valmentajaksi pestataan tietysti opettaja, joka paljastuu entiseksi huippu-urheilijaksi.

Ella ja jättipotti

Tällä kertaa ystävykset löytävät lottokupongin, hukkaavat sen, etsivät alibia, seuraavat johtolankaa, tyhjentävät askarteluvaraston ja täyttävät sen taas.

Jälleen kerran tarina tarjoaa viihdettä lapsille, jännitystä isille, kasvatusvihjeitä äideille ja lohtua opettajille.

Ella ja Äf Yksi (elokuvaversio)

Elokuvaversiossa mukana vauhdikkaita kuvia elokuvasta.

Ella ja seitsemän törppöä

Ella ja kaverit seikkailevat suurkaupungissa. He vierailevat muotinäytöksessä, eksyvät, löytyvät, naamioituvat, hajaantuvat, keksivät uuden kansallislaulun, joutuvat pulaan, pelastuvat, syövät opettajan spagetit ja lopuksi he tietysti valtaavat televisioaseman. Ihan tavallinen lauantaipäivä siis.

Ella. Varokaa lapsia!

Ella kavereineen on varma, että opettaja on kipeä. He päättävät auttaa opettajaa ja parantaa hänet. Tarvitaan ainakin karanteeni, jättiläisliito-orava, koulutarkastaja, paljon sivistystä, intiaanipäähine, lakiesitys ja uutisten loppukevennys, ennen kuin opettaja tokenee ja kaikki on taas ennallaan. Vai onko sittenkään?

Ella aalloilla

Ella aalloilla on kertomus kesästä ja merestä. Opettajan johdolla Ella ja hänen ystävänsä lähtevät yhteiselle laivamatkalle, jonka aikana he tunnistavat lintuja, harjoittelevat hengenpelastusta, pelkäävät laituripeikkoa ja osallistuvat yhteiseen illanviettoon kahden sirmakkaa vetelevän satavuotiaan Lumikin ja seitsemäntoista kääpiön kanssa.

Ella ja Paterock (elokuvakansi)

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuva sai ensi-iltansa 27.12.2013. Leffa perustuu kirjaan Ella ja Paterock. Suosikkikirjan uudessa laitoksessa on väriliite, joka sisältää hauskoja valokuvia leffan kuvauksista.

Ella ja Paterock

Ellalla on mukavia ystäviä, mukava luokka ja mukava opettaja. Kaikki olisikin oikein mukavaa, ellei Patea uhkaisi luokallejääminen ja opettajaa häätö. Pate ei nimittäin osaa kertotaulua, sillä hänen mielestään tuleva rokkistara ei sellaista tarvitse. Hänen managerinsa opettelee sen hänen puolestaan. Opettajaa puolestaan uhkaa häätö, koska hänen koiransa ulvovat öisin ja isännöitsijä päivisin.

Ella Lapissa

Ellan luokka on lähdössä ulkomaille. Kaikki ovat tietysti innoissaan, erityisesti opettaja, joka on aina unelmoinut näkevänsä täysikuun autiomaan yllä. Siksi kaikki ovatkin tietysti erityisen hämmästyneitä, kun koko porukka päätyykin ulkomaan sijasta Lappiin. Vielä enemmän kaikki hämmästyvät, kun joulupukki ja tonttujoukko saapuvat hakemaan heitä lentokentältä, ja kaikkein eniten kaikki hämmästyvät, kun opettaja kutsuu joulupukkia isäkseen.

Ella ja kaverit 2

Ella ja kaverit 2 on tukeva paketti silkkaa riemua. Se sisältää tarinat Ella ja lopettaja, Ella ja Pate, Ella ja Pukari sekä Ella yökoulussa. Teos on julkaistu aiemmin nimellä Ella ja kaverit 4–7.

Ella ja kaverit 1

Ella ja kaverit 1 on mukava tapa aloittaa Elloihin tutustuminen ja mainio lahjakirja kaikenikäisille huumorin ystäville. Se sisältää tarinat Ella ja kiristäjä, Ella teatterissa ja Ella luokkaretkellä. Yhteisnide on aiemmin julkaistu nimellä Ella ja kaverit 1–3.

Ella ja kaverit -ekstra

Ellan ekstramateriaalit yksissä kansissa!

Ella ja kaverit -ekstra sisältää kysymyksiä ja vastauksia, testejä, syntymäpäiväkalenterin sekä paljon muuta ystävyyttä lujittavaa materiaalia.